Loppu viikko meni nopeasti. Joka aamu tyttö tupeerasi hiuksensa ja laittoi kajaalia kylpyhuoneen peilin edessä. Joka aamu hän herätti pikkusiskonsa ja teki hänelle aamupalan. Joka aamu hän teki itselleen ja siskolleen eväät. Joka aamu hän tapasi Davidin, Anankan ja Dinahin koulun edessä. Ananka Fishbein ja Dinah Monroeville olivat hänen uusia ystäviään. Tunnit olivat joka päivä yhtä tylsiä ja välitunnit menivät ystävien kanssa jutellen.
 Tänään oli perjantai ja Penny käveli kotiin koska bussi olisi tullut vasta tunnin kuluttua ja äiti olisi tullut hakemaan vasta kahden tunnin kuluttua. Matematiikan opettaja oli ollut sairas ja hänen paikalleen ei oltu löydetty sijaista joten koko luokka oli päässyt kaksi tuntia tavallista aikaisemmin. Matka oli pitkä ja uuvuttava mutta tyttö käveli päättäväisesti kotia kohti. Aurinko ei paistanut mutta silti ulkona oli valoisaa. Lopulta hän kuitenkin saapui kotiovelleen. Penny kaivoi laukustaan avaimen ja avasi oven. Uupuneena tyttö jätti kenkänsä eteiseen ja lähti kohti olohuonetta. Tyttö kuitenki pysähtyi olohuoneen ovelle kun huomasi äitinsä sohvalla. Helen ei kuintenkaan ollut yksin vaan jonkun vieraan miehen kanssa. Penny juoksi takaisin ovelle, laittoin tennarinsa nopeasti jalkaan ja juoksi kohti puistoa.
  Puistossa tyttö istui yksin rautaisella penkillä ja kuunteli musiikkia. Hän odotti kavereitaan jotka tulisivat vasta puolen tunnin kuluttua kuten he olivat sopineet koulussa. Puoli tuntia vierähti nopeasti ja pian ystävät saapuivatkin. Penny päätti ettei kertoisi muille mitä oli kokenut mennessään kotiin. David, Ananka, Dinah ja Penny suunnittelivat perustavan bändin. Ananka soitti rumpuja, Dinah bassoa ja piti myös laulamisesta. David ja Penny soittivat molemmat kitaraa. Kaverusten juttelu kuitenkin loppui kun koulun pissikset, Ellen, Nicole ja Elisabeth saapuivat puistoon. Heidän onnekseen tytöt eivät huomanneet heitä vaan jatkoivat eteen päin. Kun tyttölauma oli hävinnyt näköpiiristä he jatkoivat jutteluaan kunnes kello oli jo niin paljon että kaikkien piti lähteä kotiin.
  Penny ei olisi halunnut mennä kotiin mutta lähti päättäväisesti kuitenkin kohti kotiaan. Hän avasi oven, laittoin tennarit kenkätelineeseen ja käveli suoraan omaan huoneeseensa. Penny avasi tietokoneensa ja kirjautui sisään meseen. Dinah oli ainut paikalla oleva joten Penny alkoi puhua hänen kanssaan. Tytöt yrittivät keksiä nimeä bändille ja juttelivat kaikenlaista. Lopulta tyttö sanoi hyvät yöt ystävälleen ja kirjautui ulos. Hän sammutti koneen ja lähti kohti kylpyhuonetta. Nopeasti hän pesi kajaalit silmistään ja hiuslakat hiuksistaan. Hän sammutti suihkun ja kuivasi itsensä mustaan pyyhkeeseen. Tyttö puki tummanpunaisen yöpuvun päälleen ja meni omaan huoneeseensa. Läksyt tehtyään tyttö meni nukkumaan. Ennen nukahtamistaan hän kuitenkin ajatteli päivän tapahtumia ja päätti olla kuin mitään ei olisi koskaan tapahtunut.