Kirjaimista muodostui sana "VENOM". Pennyllä oli kaksi kitaraa ja kummallakin niistä oli nimi. Venomin hän oli saanut 13 vuotta vanhana isältään syntymäpäivälahjaksi. Toinen kitara oli musta ja teipatuista kirjaimista sai sanan "GHOST". Ghost oli kitaroista uudempi ja vähemmän käytetty sillä Venomilla oli enemmän tunnearvoa. Ghostin hän oli ostanut omilla rahoillaan  noi kolme kuukautta sitten. Vilkaistuaan kelloa ja huomattuaan sen olevan vasta kuusi Penny päätti lähteä tutustumaan uuteen kaupunkiin.
  Penny käveli yläkerran aulaan ja käveli rappuset nopeaa tahtia alas. Eteisessä hän laittoin tennarit jalkaansa ja vielä ennen lähtöään hän huikkasi vanhemmilleen lähtevänsä kävelylle.
Ulkona oli jo hieman hämärää. Pian olisi syksy. Penny laittoi kuulokkeet korvilleen ja painoi iPodinsa päälle. Käveltyään vähän matkaa pitkin katua hän huomasi lähistöllä sijaitsevan puiston. Puisto oli vanha, monien mielestä ehkä pelottava mutta Pennyä ei pelottanut. Hän lähti kävelemään vanhojen vaahteroiden välissä kulkevaa hiekkapolkua pitkin.
  Hän huomasi vanhan puisen penkin ja päätti jäädä hetkeksi istumaan. Pian hänelle tuli kuitenkin kylmä, eihän hän voinut tietää että näin pian tulisi kylmä. Penny lähti suunnistamaan polkua pitkin takaisin kadulle mutta matkallaan hän huomasi oudon pojan istumassa yksin penkillä. Pojalla oli mustat, hieman takkuiset noin olkapäille asti ulottuvat hiukset ja huulikoru.
Poika ei huomannut Pennyä. Pojan tyyli muistutti paljon Pennyn tyyliä.
  Hetken päästä poika kuitenkin huomasi hänet ja poika hymyili hänelle.
- "Moi mä oon Penny. " Penny sanoi ujosti tuntemattomalle pojalle.
-" Ai moi. Taidat olla uus täällä? Ai niin joo mä oon David." Poika sanoi iloisesti.
- "Me muutettiin tänne tänään. Mut mun pitää nyt mennä! Toivottavasti tavataan uudelleenkin."
  Penny lähti kävelemään kotiin päin mietteliäänä.
Kuka tuo outo poika oli? Olisikohan hän samassa koulussa mihin Penny menisi? Kuinkakohan vanha hän oli? Pennyn päässä pyöri paljon kysymyksiä mutta hän ei kerennyt miettiä enempää koska oli jo saapunut uuden talonsa kohdalle. Penny astui sisälle, heitti tennarit nopeasti naulakon alle ja lähti kohti ylä kertaa. Hän meni suoraan kylpyhuoneeseen, lukitsi oven ja laittoin veden valumaan suuren ammeeseen. Hän käveli peilin eteen ja otti peilikaapista hammasharjansa. Pestyään hampaat hän riisui vaatteensa ja meni ammeeseen. Pian kuitenkin joku tuli häiritsemään oven taakse ja hänen oli pakko päästää siskonsa kylpyyn. Penny kuivasi itsensä nopeasti ja pukeutui vaatteisiinsa.
Päästyään huoneeseensa hän kuitenkin vaihtoi päälleen luuranko pyjaman ja päätti katsoa tv:tä. Selattuaan kanavat moneen kertaan läpi Penny vilkaisi kelloa joka näytti jo puoli kahtatoista. Huomenna oli aikainen herätys ja ensimmäinen koulupäivä.