Viikonloppu oli mennyt tavalliseen tapaan nopeasti. Penny oli tapaillut ystäviään, ollut koneella ja nukkunut pitkään.. aivan kuten muutkin nuoret olivat varmasti tehnyt. Bändin perustaminen ei ollut edennyt yhtään koska kukaan ei ollut keksinyt nimeä eikä harjoittelutilaa ollut löytynyt. Davidin isän autotallissa oli pidetty kahdet treenit mutta siihen se sitten oli jäänytkin koska naapurit valittivat kauheasta metelistä.
  Oli maanantai. Penny oli väsynyt ja manaili maanantai päivää samalla kun laittoi hiuksiaan. Tytöllä oli päällään musta green dayn logolla varustettu t-paita, punaiset pillifarkut ja kuten tavallista mustat sukat. Tytöllä oli aurinkolasit päässä vaikka ulkona ei enää aurinko edes paistanut. Tyttö herätti siskonsa, teki heille kummallekin aamupalan ja eväät. Pennyn onneksi koulupäivä ei olisi pitkä ja aineetkaan ei ollut niitä vihatuimpia. Ensin kaksi tuntia kuvaamataitoa, yksi tunti englantia ja kaksi tuntia matematiikkaa. Äiti ja Alizia olivat juuri lähteneet mutta Pennyllä ei ollut kiire. Hän menisi vasta kymmeneen ja bussi tulisi puolen tunnin päästä. Hän otti toisen mukillisen kahvia ja piirteli vihkoonsa.
  Penny käveli nopeaa tahtia kohti bussipysäkkiä. Kello oli kaksikymmentä yli yhdeksän ja bussi saapuisi pian. Matka taittui nopeasti ja hän ehti bussipysäkille vähän ennen bussin tuloa.
 Penny istui luokan perälle ja odoitti kunnes opettaja tuli luokkaan. Pian opettajan tulon jälkeen luokkaan astui noin. häntä päätä lyhyempi tyttö jolla oli tummanruskeat keskipitkät hiukset, ruskeat silmät ja tummat vaatteet. Ensimmäisenä Penny kiinnitti huomion tytön Pencey Prep paitaan. Tyttö esitteli itsensä Jimmieksi. Penny lupautui esittelemään hänelle koulua ja sai tietää että Jimmie oli laulanut bändissä ennen kuin hänen perheensä oli muuttanut New Jerseyhyn. Penny kysyi haluaisi tyttö heidän bändiinsä laulamaan ja esitteli hänet myös Davidille ja kumppaneille. David ja muut olivat todella innoissaan kun he saivat solistin bändiin.

Loppu päivä meni nopeasti tavallista nopeammin. Ennen viimeisten tuntien alkua Penny pyysi Jimmien meseosoitteen jonka tyttö antoi mielellään.
Luokan epäonneksi matematiikan opettaja oli parantunut ja päässyt tunnille joten päivä loppui tavalliseen tapaan kolmelta. Bussi oli onneksi vähän myöhässä ja tyttö kerkesi bussiin. Bussissa hän kerkesi tehdä matematiikan läksyt joita ei hän ei kerennyt tehdä tunnilla.
  Penny seisoi bussipysäkillä ja katsoi kuinka bussi hävisi talojen taakse. Hän lähti kävelemään kohti kotia. Pitkä taivallus sujui tavallista nopeammin ja hän oli kymmenessä minuutissa jo kotona. Penny avasi ulko-oven, heitti tennarinsa kenkätelineelle ja lähti etsimään keittiöstä jotain syötävää. Kotona ei ollut ketään. Äiti oli vielä töissä, Alizia oli jättänyt pöydälle viestin olevansa kaverillaan ja isä tulisi pian kotiin.
  Penny keitti itselleen kahvia ja teki kaksi voileipää. Hän söi nopeasti ja siirtyi omaan huoneeseensa. Penny avasi tietokoneensa ja piirteli koneen ladatessa paperille ystäviään. Piirros ei ollut mikään paras mahdollinen mutta hän oli itse siihen tyytyväinen. Penny kirjautui sisään meseen ja alkoi puhua Davidin, Anankan, Jimmien ja Dinahin kanssa jotka kaikki olivat paikalla. Penny lisäsi kaikki samaan keskusteluun ja he alkoivat miettiä bändille nimeä kunnes olivat kaikki yhtä mieltä siitä mikä bändin nimeksi tulisi. Nimi oli...